Vacature overzicht

Vragen?

Heb je vragen met betrekking tot deze vacature? Neem dan contact op via :

+31 (0) 73-6156010

Direct solliciteren

Online solliciteren is geen enkel probleem!

Werken bij Bridge?

Ben jij gedreven en deskundig op je vakgebied? Beschik je over de juiste kennis en kunde en ben je in staat je werkzaamheden in een groter verband te plaatsen? Bridge Consulting Group is regelmatig op zoek naar nieuwe mensen, die mee willen bouwen aan ons unieke adviesbureau.

Ons kantoor kenmerkt zich door een professionele aanpak, informeel karakter met korte lijnen en motiverende teamsfeer. We zijn blij met onze medewerkers en bieden hen dan ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En we bieden je graag de mogelijkheid alles uit je vak te halen. Door onze gedegen werkwijze en het grote enthousiasme van onze medewerkers werk je voortdurend samen met je collega’s aan de beste oplossingen voor onze klanten. Dat levert je niet alleen een leuke functie op, maar ook de trots en voldoening van het leveren van een optimaal resultaat.

Meer weten? Bekijk de vacatures hieronder of neem contact met ons op.

“Bij Bridge Consulting Group kun je alles uit je vak halen: je werkt voortdurend samen met je collega’s aan de beste oplossingen voor onze klanten.”


We werken regelmatig met INTEGRAND. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Fiscalist

Vanwege groei zijn we binnen Bridge  op zoek naar een ervaren en enthousiaste Fiscalist (m/v) die zijn scope wil verbreden met Corporate Finance.

 

Senior Accountant (RA) Audit only praktijk (m/v)

Bridge Consulting Group is een (inter-)nationaal georiënteerd en onderscheidend adviesbureau en accounting kantoor, dat haar klanten ondersteunt op het gebied van financieel management, fiscaal en administratief. De cliënten bevinden zich in alle mogelijke branches. We streven naar het leveren van topkwaliteit en kenmerken ons door grote  betrokkenheid  en meedenken met onze MKB cliënten.

Assistent Accountant (m/v)

Bridge Consulting Group is onderscheidend advieskantoor dat haar klanten ondersteunt en adviseert op het gebied van financieel management, accounting en organisatie. De klanten bevinden zich in alle mogelijke branches in het MKB. Ons kantoor kenmerkt zich door een professionele aanpak, informeel karakter met korte lijnen en motiverende teamsfeer. Voor Bridge Administration Group zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste assistent accountant (m/v) die graag zelfstandig werkt en administraties in Exact online voor de diverse klanten verwerkt, aangiftes verzorgt en klantencontact onderhoudt.