Diensten

Corporate Finance

De kracht van succesvol financieel management
Succesvolle financiële beslissingen dragen bij tot meer continuïteit en winstgevendheid van de organisatie. Bij vrijwel elke organisatie ziet Bridge nog mogelijkheden tot verbetering op het gebied van financieel management. Wij adviseren uw organisatie door middel van doordachte managementadviezen, die u daadwerkelijk verder helpen.

Gebundelde krachten
De kracht van Bridge Consulting Group is dat we u bijstaan met gebundelde krachten: onze specialisten op onder andere juridisch, fiscaal, economisch en commercieel gebied slaan een brug tussen deze verschillende disciplines en bekijken uw organisatie in het licht van het grote geheel. Bovendien hebben wij een uitgebreid internationaal netwerk van professionals, zodat wij u een totaaloplossing kunnen bieden voor ieder managementvraagstuk.

Fusies en Overnames

De kracht van de juiste stappen op het juiste moment
Bij een fusie, overname of opvolging binnen uw organisatiedraait alles om de juiste stappen op het juiste moment. Bridge Consulting Group is u graag van dienst met zorgvuldige en intelligente adviezen. Van waardebepaling van uw bedrijf tot het definiëren van een overnamestrategie of het begeleiden van het gehele overname- of verkooptraject.

Nauwkeurig en persoonlijk
Bridge Consulting Group is daarnaast gespecialiseerd in belastinggerelateerde vraagstukken bij fusies en overnames. Stap voor stap inventariseren we welke belastinggerelateerde aspecten voor u van belang zijn tijdens uw fusie of overname, waarbij u steeds kunt rekenen op een vakkundig advies. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, nauwkeurigheid en een hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening staan hierbij centraal.

Belastingadvies

De kracht van belastingadviezen
Wanneer wordt het fiscaal aantrekkelijk om een BV op te starten in plaats van een eenmanszaak? Met welke belastingregels krijg ik te maken als ik mijn onderneming in het buitenland wil vestigen? Hoe leidt een belastingbeleid tot een hogere waarde van mijn onderneming? Iedere onderneming heeft te maken met belastingen, maar de materie is vaak ingewikkeld en de wet- en regelgeving op dit gebied verandert voortdurend. Bridge Consulting Group heeft veel kennis op het gebied van binnenlandse- en buitenlandse belastingregelgeving.

Onze belastingexperts zijn continu op de hoogte van de meest recente stand van zaken, signaleren veranderingen in wet- en regelgeving en brengen voor u in kaart in hoeverre deze invloed hebben op uw bedrijfsvoering. In die koppeling ligt ook onze kracht: wij bieden u doordachte belastingadviezen door deze te verbinden aan andere disciplines binnen uw organisatie.

Innovatiemanagement

Veel organisaties moeten momenteel de grenzen van hun mogelijkheden opzoeken om continuïteit te waarborgen. Dit vergt een duidelijke visie op de toekomst, maar ook de flexibiliteit om vandaag stappen te kunnen maken. We helpen u de keuzes te maken die nu nodig zijn en daarna de transformaties door te voeren die door al uw stakeholders worden gedragen.

Subsidiebegeleiding

De kracht van de juiste deuren openen
Het verkrijgen van subsidies betekent bruggen bouwen tussen uw projecten en de subsidiemmogelijkheden van de overheid. Bridge Consulting Group begeleidt uw organisatie tijdens die traject. Of het nu gaat om het in kaart brengen van de vele nationale en internationale mogelijkheden, het doorlopen van de juiste procedures of het opstellen van subsidie-aanvragen: we nemen u alle zorgen uit handen.

Deze website maakt gebruik van cookies en vraagt ​​uw persoonlijke gegevens om uw browse-ervaring te verbeteren.