Innovatiemanagement

De kracht van marketing & innovatie

Waar liggen marktkansen en hoe benut u ze zo goed mogelijk? Wie is uw doelgroep en hoe speelt u in op hun wensen? Bridge Consulting Group staat u bij met consultancy en interim-diensten op het gebied van marketingmanagement, strategische marketingplanning, marktontwikkeling en innovatiestrategie. We toveren cijfers om tot een gedegen actieplan. Een plan dat leidt tot de gewenste doelstellingen: meer omzet van bestaande klanten, het aanboren van nieuwe markten of meer innovatie binnen de organisatie.

Bewezen kwaliteiten, uitstekende resultaten
Bovendien vormt BCG de brug tussen uw organisatie en de juiste professionals. Wij hebben de mensen in huis om samen met u uw doelstellingen te realiseren. Ervaren topmarketeers, die u al het werk uit handen nemen. Mensen met bewezen leidinggevende kwaliteiten en indrukwekkende referenties, zowel nationaal als internationaal.

Marketingmanagement

Onze professionele marketeers kunnen ad interim uw tijdelijke functies invullen voor taken op het gebied van marketingdirectie en marketingmanagement.

Strategische marketingplanning
We begeleiden u stap voor stap uw doelstellingen te bepalen en een plan van aanpak op te stellen om deze te bereiken. Een gedegen strategie, een doordacht implementatieplan en concrete resultaten boeken staan hierbij centraal.

Marktontwikkeling
Ambities tot groei, maar weet u nog niet precies hoe u dat kunt bereiken? BCG begeleidt bij het ontwikkelen van succesvolle programma’s die niet alleen nieuwe klanten, maar ook meer omzet van bestaande klanten genereren.

Innovatiestrategie

Speciaal voor technische organisaties en productiebedrijven hanteren wij een model om innovaties strategisch te plannen. Samen met u bekijken we waar u nu staat, waar u naartoe wilt en welke knelpunten we moeten overwinnen om technische innovaties te kunnen creëren. Indien gewenst helpen we u ook graag met de implementatie van de nodige veranderingen en het uitvoeren van marktonderzoek.

Deze website maakt gebruik van cookies en vraagt ​​uw persoonlijke gegevens om uw browse-ervaring te verbeteren.