Subsidiebegeleiding

De kracht van de juiste deuren openen

Het verkrijgen van subsidies betekent bruggen bouwen tussen uw projecten en de subsidiemogelijkheden van de overheid. Bridge Consulting Group begeleidt uw organisatie tijdens die traject. Of het nu gaat om het in kaart brengen van de vele nationale en internationale mogelijkheden, het doorlopen van de juiste procedures of het opstellen van subsidie-aanvragen: we nemen u alle zorgen uit handen.

Bridge Consulting Group spreekt de juiste taal

Als ondernemer in het MKB is het voor u vrijwel onmogelijk om een goed overzicht te hebben én te houden over alle subsidiemogelijkheden die er op dat moment mogelijk zijn. Bridge Consulting Group heeft veel ervaring en expertise met het compleet managen van subsidie-aanvragen voor het MKB. We beschikken over connecties in zowel binnen- als buitenland waardoor wij altijd perfect op de hoogte zijn van de bestaande regelingen.

Uw organisatie

We verdiepen ons uitgebreid in uw organisatie, uw doelstellingen en de innovatieve projecten die u ontwikkelt. Door uw subsidie-aanvragen te bekijken in het licht van uw complete organisatie, kunnen we deze succesvoller voor u afwikkelen. Uiteraard staat een optimale communicatie met uw organisatie tijdens het gehele proces centraal.

Deze website maakt gebruik van cookies en vraagt ​​uw persoonlijke gegevens om uw browse-ervaring te verbeteren.