Referenties

Eurema

Een metaalrecycling bedrijf gespecialiseerd in het recyclen van afvalstoffen. Bridge Consulting Group heeft ondersteund in de Strategy en structuur bij de opzet van het bedrijf met de visie tot uitbreiding en groei door te anticiperen op de marktontwikkelingen.

Metal Radar

Voor Metal Radar is een transfer pricing model uitgewerkt bij de internationale marktuitbreiding van het bedrijf. Metal Radar heeft een digitiaal tool ontwikkeld om up to date te blijven van de ontwikkelingen in de metaal recycling industrie om deze te analyseren en te volgen. Ook hierbij heeft Bridge Consulting Group bijgedragen tot de ontwikkeling van deze app.

US Clients

Internationaal classified advertising company. Bridge Consulting draagt bij aan advies voor de internationale ontwikkeling van het bedrijf.

Nazca IT

Nazca IT: een onderneming in IT en bodemanalyse met veel ICT ontwikkelingsprojecten. Het bedrijf is geannaliseerd op het gebied van subsidiemogelijkheden en innovatietrajecten. Subsidie trajecten zijn gerealiseerd voor projectontwikkeling en research en development. Daarnaast zijn er jaarlijkse fiscale voordelen dankzij de innovatiebox. Aan Bridge Consulting Group de taak om deze subsidie aanvragen in te dienen en op te volgen voor haar client.

Axez

Axez Data Availability is HPE Only en dat is altijd een sterke troef gebleken. HPE baseert haar samenwerking hierop en klanten kiezen daarvoor. Bridge Consulting Group heeft een ondersteunende functie in advies bij de ontwikkelingen in de markt, waar gekeken wordt naar eventuele synergiemogelijkheden en besparingen. In de wereld van digitale informatie zorgt Axez voor data en applicatie beschikbaarheid. Axez heeft de expertise en de oplossingen voor de transformatie van uw organisatie.

Aviatos

Bridge Consulting Group heeft samen met Aviatos het programma opgezet voor het advies dat zich met name richt op de ontwikkeling van het strategisch financieel beleid binnen een organisatie op de langere termijn.

Instituut Thomas

Diverse generaties ondersteunt Bridge Consulting Group instituut Thomas op de achtergrond voor strategisch financieel advies. Instituut Thomas is een internationaal opleidingsinstituut dat inspringt op een grotere behoefte aan ondernemende professionals in de samenleving. Professionals die zich kunnen onderscheiden door haar brede opleiding en ontwikkeling, die snel inspelen op veranderingen en vernieuwingen in de maatschappij. De vereiste kennis en vaardigheden ontwikkel je bij voorkeur onder een goede begeleiding. Instituut Thomas biedt deze begeleiding. Het programma stelt je in de gelegenheid om essentiële competenties te ontwikkelen. In de opleiding maak je kennis met uiterlijke verzorging en wordt je ondersteund door ondernemende professionals die jou het vak leren.

Myler Media

Jouw business requirements vertalen in de perfecte app? Dat vraagt om specialisten: technici met oog voor de praktijk en creatievelingen met passie voor technologie. Of het nou gaat om een calculatie app, een sales app voor het bedrijfsleven, sport app, game voor consumenten of een communicatieplatform, onze vakmensen weten wat vereist is. Voor iOS, Android én Windows. Bij Myler Media weten ze wat er speelt in de wereld van native app development. Bridge Consulting Group heeft een adviserende rol bij de administratie van Myler media.

Deze website maakt gebruik van cookies en vraagt ​​uw persoonlijke gegevens om uw browse-ervaring te verbeteren.