Corporate Finance

De kracht van succesvol financieel management

Succesvolle financiële beslissingen dragen bij tot meer continuïteit en winstgevendheid van de organisatie. Bij vrijwel elke organisatie ziet Bridge nog mogelijkheden tot verbetering op het gebied van financieel management. Wij adviseren uw organisatie door middel van doordachte managementadviezen, die u daadwerkelijk verder helpen.

De kracht van Bridge Consulting Group is dat we u bijstaan met gebundelde krachten: onze specialisten op onder andere juridisch, fiscaal, economisch en commercieel gebied slaan een brug tussen deze verschillende disciplines en bekijken uw organisatie in het licht van het grote geheel. Bovendien hebben wij een uitgebreid internationaal netwerk van professionals, zodat wij u een totaaloplossing kunnen bieden voor ieder managementvraagstuk.

Van waardebepaling tot fusie en overname

Bridge Consulting Group is u graag van dienst met een zeer compleet pakket aan diensten op het gebied van (financieel) management.

Advies van vermogensstructuren en financiering: Welke vormen van financiering passen bij mijn bedrijf en hoe spreek ik financieringsbronnen succesvol aan? Wij zijn u graag van dienst bij vraagstukken op het gebied van kapitaal en vermogen.

Marktonderzoeken: 
Wij bieden onder andere onderzoek naar haalbaarheid van nieuwe producten of diensten en rapportage van kansen en trends in de markt.

Waardebepaling van bedrijven:
Voornamelijk bij fusies en overnames, maar ook bij andere cruciale bedrijfsprocessen kan het van belang zijn de waarde van uw onderneming zorgvuldig te bepalen.

Due diligence-onderzoeken en ondersteuning bij procesvoering

Transactiestructuren, risico-inschattingen, validatie van financiële rapporten en meer… Bridge Consulting Group biedt u een breed scala aan diensten op het gebied van due diligence-onderzoeken en ondersteuning bij fusies en overnames.

Strategische waarde-analyse
Wij brengen zorgvuldig de kansen en bedreigingen in kaart die een rol spelen bij het verhogen van de waarde van uw onderneming voor aandeelhouders.

Strategische bedrijfsplanning
Bridge heeft zeer veel kennis en ervaring op het gebied van strategische bedrijfsplanning en kan u helpen bij de invulling hiervan.

Planning van bedrijfsopvolging</strong >Bridge biedt u advies voor het gehele proces van overdracht van aandelen: van ontwerp tot implementatie.

Advies bij de overdracht van aandelen aan uw personeel Bridge staat u o.a.bij met begeleiding van het gehele traject bij ‘share ownership’ plannen.

Deze website maakt gebruik van cookies en vraagt ​​uw persoonlijke gegevens om uw browse-ervaring te verbeteren.