Belastingadvies

De kracht van belastingadviezen

Wanneer wordt het fiscaal aantrekkelijk om een BV op te starten in plaats van een eenmanszaak? Met welke belastingregels krijg ik te maken als ik mijn onderneming in het buitenland wil vestigen? Hoe leidt een belastingbeleid tot een hogere waarde van mijn onderneming? Iedere onderneming heeft te maken met belastingen, maar de materie is vaak ingewikkeld en de wet- en regelgeving op dit gebied verandert voortdurend. Bridge Consulting Group heeft veel kennis op het gebied van binnenlandse- en buitenlandse belastingregelgeving.

Onze belastingexperts zijn continu op de hoogte van de meest recente stand van zaken, signaleren veranderingen in wet- en regelgeving en brengen voor u in kaart in hoeverre deze invloed hebben op uw bedrijfsvoering. In die koppeling ligt ook onze kracht: wij bieden u doordachte belastingadviezen door deze te verbinden aan andere disciplines binnen uw organisatie.

Van inkomstenbelasting tot complete belastingstrategieën

Bridge Consulting Group biedt u een compleet pakket aan diensten op het gebied van belastingen:
Volledige belastingstrategieën
Met een creatieve strategie op het gebied van belastingen creëert u een positieve impact op de netto belasting die u betaalt, uw cashflow en daarmee uiteindelijk ook de waarde van uw onderneming voor aandeelhouders. Wij koppelen uw belastingstrategie aan onder andere uw wereldwijde doelstellingen, strategieën, bedrijfscultuur en risicomanagement.

Zakelijke belastingen
Wilt u zich als Europese organisatie in Nederland vestigen? En wilt u daarbij optimaal profiteren van de Nederlandse belastingregels? Samen met u creëren we een maatwerkoplossing voor een optimale structuur voor uw bedrijf, vanuit een fiscaal en commercieel standpunt.

Indirecte belastingen

Heeft u vragen over indirecte belastingen als BTW, GST of milieubelasting? Onze specialisten op het gebied van indirecte belastingen bieden voor ieder vraagstuk een passend advies.

Internationale belastingen

Bridge Consulting Group staat u bij met innovatieve ideeën om te besparen op uw internationale belastingen. Bovendien zorgen we voor een snelle, goed uitgevoerde implementatie van deze ideeën. Daarbij gaan we niet alleen uit van de actuele wet- en regelgeving, maar ook van mogelijke veranderingen in de toekomst.

Transfer pricing

Een transfer pricing-systeem kan uw onderneming veel geld besparen. Bovendien stelt de Europese regelgeving vele eisen wat betreft informatieverschaffing rondom transacties tussen bedrijven. Bridge biedt onder andere quick-scans, analyses, informatieverschaffing aan overheden en het ontwikkelen van een doordacht transfer pricing-systeem.

Deze website maakt gebruik van cookies en vraagt ​​uw persoonlijke gegevens om uw browse-ervaring te verbeteren.