Financiële Administratie

De kracht van financiële administratie

Een goede administratie en gedegen inzicht in uw financiën vormen de basis van uw organisatie. Bridge Consulting Group zet uw financiële cijfers op een rij en interpreteert deze in het licht van andere disciplines van uw organisatie. We geven sterke adviezen, niet alleen op basis van uw cijfers, maar ook op basis van hoe de andere aspecten van uw organisatie ervoor staan. Wij geloven dat de rol van een accountant niet beperkt is tot het opstellen van uw jaarrekening: door bruggen te bouwen met uw primaire bedrijfsprocessen, kunnen we uw onderneming naar een hoger plan tillen.

Grondige aanpak
Bridge Consulting Group heeft een ruime ervaring en expertise en een up-to-date kennis op het gebied van financiële administratie. Niet alleen als het gaat om het dagelijkse beheer van uw administratie, maar ook bij complexe vragen en problemen. Onze experts helpen u graag verder. Wat we ook voor u doen, we doen het altijd grondig. We stellen de juiste vragen om uw vraagstuk structureel aan te kunnen pakken.

Financiële administratie

Bridge Consulting Group kan u van dienst zijn met vele verschillende services op het gebied van administratie zoals:

Financiële administratie
Vraagstukken over waarderingen, pensioenen, aandelenplannen, IFRS-conversies of fiscaliteit. Rapportage en niet-financiële resultaten
Bridge maakt uw organisatie transparanter door een heldere rapportage van de meest relevante punten binnen uw organisatie voor bijvoorbeeld aandeelhouders, inclusief niet-financiële resultaten zoals kansen in de markt, risico’s en activa.

Interne audits

Verbeter uw interne audits. Bridge staat u bij met onder andere effectiviteitsmetingen, software-tools, trainingen en meer. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid uw volledige interne audit-functie te outsourcen bij ons.
Jaarrekening

Bridge stelt een heldere jaarrekening voor u op en slaat daarbij een brug tussen uw financiële administratie en bruikbare managementinformatie. Daarbij houden we rekening met de rapportage-eisen van verschillende betrokken partijen én de vragen die het management wenst te beantwoorden.

BTW
Europese regelgeving, internationaal zakendoen en meer: veel ondernemers hebben vragen over de BTW. Bridge Consulting Group is u graag van dienst met advies. Ook kunnen wij uw BTW-aangifte geheel uit handen nemen.

Rechtsvormen en (startende) ondernemers

Bent u zzp’er of wilt de rechtsvorm van uw onderneming juist veranderen? Bridge Consulting Group heeft alle expertise in huis om u als startende ondernemer of ondernemer in een transitieproces uitstekend te kunnen begeleiden. We geven advies en maken u wegwijs in uw (nieuwe) administratie en jaarrekening.

Outsourcen van uw administratie
Wilt u zich alle zorgen uit handen laten nemen? Kies er dan voor uw volledige administratie te outsourcen bij Bridge Consulting Group.

Salarisadministratie
Van loonstroken tot verrekeningen van zwangerschapsverlof en ziekte: Bridge Consulting Group biedt u een compleet pakket aan diensten op het gebied van loonadministratie.

Boekhouding
Bridge adviseert u graag over een passend boekhoudsysteem. Ook trainingen om optimaal met het systeem te leren werken, behoren tot de mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies en vraagt ​​uw persoonlijke gegevens om uw browse-ervaring te verbeteren.