Fusies en Overnames

De kracht van de juiste stappen op het juiste moment

Bij een fusie, overname of opvolging binnen uw organisatiedraait alles om de juiste stappen op het juiste moment. Bridge Consulting Group is u graag van dienst met zorgvuldige en intelligente adviezen. Van waardebepaling van uw bedrijf tot het definiëren van een overnamestrategie of het begeleiden van het gehele overname- of verkooptraject.

Nauwkeurig en persoonlijk

Bridge Consulting Group is daarnaast gespecialiseerd in belastinggerelateerde vraagstukken bij fusies en overnames. Stap voor stap inventariseren we welke belastinggerelateerde aspecten voor u van belang zijn tijdens uw fusie of overname, waarbij u steeds kunt rekenen op een vakkundig advies. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, nauwkeurigheid en een hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening staan hierbij centraal.

Selectie van geschikte kandidaten en advies bij onderhandelingen

Van het zoeken overnamekandidaten tot zorgvuldige screening, advies bij onderhandelingen en een succesvolle afronding van de deal: BCG zorgt voor een solide voorbereiding en implementatie van uw overname.

Definiëren van een overnamestrategie op basis van uw bedrijfsstrategie

Op basis van uw bedrijfsstrategie en in nauwe samenwerking met u bepalen we financiële en andere voorwaarden voor overname, financiële mogelijkheden en timing van de overname.

Advies bij het verkopen van uw organisatie

Selectie van potentiële kopers, onderhandelingen en het afronden van de deal. BCG staat u bij met uiterstenauwkeurigheid tijdens het gehele traject.

Deze website maakt gebruik van cookies en vraagt ​​uw persoonlijke gegevens om uw browse-ervaring te verbeteren.